Felvonó telepítés

Társaságunk a mozgójárda és mozgólépcső tervezése, gyártása és telepítése mellett különböző típusú – személy-, panoráma-, teher-, autó-, felvonók létrehozásával is foglalkozik. Ezt a szolgáltatásunkat bővítettük a felvonók modernizálásával, szervízelésével és akadálymentesítésével is. Több éves rutinnal és a megfelelő végzettséggel rendelkező szakembereink mindig a legnagyobb készséggel állnak az Ön rendelkezésére, akik szívesen elvégzik a felvonók telepítését lakóépületekben és lakóparkokban, oktatási- és egészségügyi intézményekben, bankokban, plázákban, különböző kulturális intézményekben, szállodákban. Kiemeljük azt is, hogy vállaljuk a szabványos vészjelzők beépítését, hiszen az emberek biztonsága mindennél fontosabb számunkra.

Hogyan is zajlik a felvonó telepítése?

A felvonók tervezése és telepítése egy speciális és összetett feladat. Elsősorban felmérjük a hely adottságait, és az ügyfél egyedi kéréseit és igényeit, miután ügyfelünk megkapja ingyenes árajánlatunkat. Mindezek után elkészítjük az Európai Uniós szabványnak és a mai modern technológiának megfelelő tervdokumentációt, és ezek után elkezdjük a felvonó betelepítését, amit minden esetben a megbeszélt időpontig átadunk. Természetesen a munkánk ezen része akkor ért véget, ha a járatás és vezérlés pontos beállítása, az összes gépészeti berendezés próbája megtörtént.

Miért érdemes minket választania?

  • Minőségi alapanyagok használatával és kollégáink magas szintű tudásával a legjobb megoldást kínáljuk Önnek!
  • Pénztárca barát árakkal dolgozunk.
  • Munkánkra garanciát vállalunk.
  • A felvonók tervezése, gyártása és telepítése mellett Önnek lehetősége van arra, hogy az általunk beszerelt, vagy a már meglévő lifteket társaságunk karbantartsa.